Over Nervus

 

Nervus is een onafhankelijk en praktijkgericht nascholingsconcept over neurologie. Nervus bestaat uit een hoogwaardig Nederlandstalig nascholingstijdschrift in combinatie met een toegankelijk digitaal kennisplatform met geaccrediteerde e-learning, waarmee u jaarlijks 16 nascholingspunten kunt behalen.

Door toenemende specialisatie in de neurologie wordt het steeds relevanter om zo nu en dan over de grenzen van het eigen specialisme heen te kijken en op de hoogte te blijven van de andere specialismen binnen de neurologie. Nervus biedt nascholing op hoog niveau, waarin themagericht neurologische onderwerpen vanuit verschillend specialistisch perspectief worden belicht.

De informatie in Nervus is evidence based én direct toepasbaar in uw praktijk. Nervus geeft een overzicht van conclusies uit internationaal wetenschappelijk onderzoek met een directe vertaling naar de Nederlandse praktijk. De informatie wordt gedragen door casuïstiek en praktijkvoorbeelden, geschreven voor en door Nederlandstalige specialisten.

Nervus is bestemd voor alle neurologen en neurologen in opleiding. Nervus geeft invulling aan de vraag naar praktische kennis over diagnostiek en behandeling van de neurologische patiënt.

Als abonnee ontvangt u:

  • 16 onafhankelijk geaccrediteerde e-learningmodules per jaar (1 punt per artikel, 4 punten per editie);
  • 4x per jaar het Nederlandstalige nascholingstijdschrift Nervus;
  • onbeperkt toegang tot het besloten kenniscentrum www.nervus-online.nl;
  • gratis onbeperkte toegang tot www.klinischediagnostiek.nl (t.w.v. € 69,50 / jaar)

Een abonnement voor specialisten kost € 357,- (incl. BTW) per jaar. 
AIOS en studenten betalen € € 178,50 per jaar (incl. BTW). 

Abonneer nu op Nervus en ontvang de eerste jaargang voor € 199,-